Juhlan teemana on sadonkorjuu. Illallinen järjestetään 11.10.2012 Törnävän opetuspisteessä.
Illan menu on seuraavanlainen:
Syysrannan siikaa
~ Siianmädillä täytetty tuulihattu, graavisiikaa, salaattia
*****
Sadonkorjuukeittoa
~Kyssäkaalikeittoa, punajuurigrissini
*****
Lokakuun possua
~Possunfileetä, uuniperunaa, madeirakastiketta, lämmintä rosollia
*****
Juustoportin juustoja
~Pähkinä brandy, Keisarinjuusto, Vuohen Havarti, viikunahilloa
*****
Omenaa kertaa kolme
~Omenaleivos, omena-puolukka myslikonvehti ja -smoothie
*****
Crocodile Rock Semillion Chardonnay
Sunrise Merlot
LP Lakka Light
Tarjoilun kulusta:
Ennen vieraiden saapumista sytytetään kynttilät palamaan, kaadetaan vettä lasiin, laitetaan musiikki soimaan ja tarkistetaan että salin yleisilme on moitteeton.
Kun vieraat saapuvat, heidät toivotetaan tervetulleiksi ja joku opiskelija (luultavasti?) ohjaa vieraita oikeille paikoille. Kun vieraat istuvat paikoillaan, joku esittelee (luultavasti??) menun ja sen jälkeen tilaisuus lähtee etenemään seuraavanlaisesti:
1. kaadetaan valkoviini
2. tuodaan kala-alkupalat pöytään
3. kerätään lautaset pois
4. kaadetaan seuraavaksi juomaksi kivennäisvettä
5. tuodaan keitto asiakkaille
6. kerätään keittolautaset pois
7. seuraavaksi kaadetaan punaviini
8. pääruoka tuodaan pöytään
9. käydään kysymässä pian, maistuuko ruoka
10. kerätään pääruokalautaset pois
11. kaadetaan lisää kivennäisvettä lasiin
12. juustolautanen tuodaan pöytään
13. plokataan astiat pois
14. kaadetaan tarvittaessa lisää kivennäisvettä
15. jälkiruoka tuodaan pöytään
16. kerätään jälkkärilautaset pois
17. kysytään kahvi tai tee
18. tarjoillaan kahvi tai tee ja sen kanssa avec
Juomiksi eri ruoille tulevat :
Kala-alkupalalle:
Crocodile Rock Semillion Chardonnay
Australialainen, puolikuiva, keskihapokas, hedelmäinen, sitruksinen, hennon yrttinen valkoviini
Pääruoalle:
Sunrise Merlot
Saksalainen, keskitäyteläinen, keskitanniininen, makean herukkainen,
hennon paprikainen punaviini
Kahvi avec:
LP Lakka Light
Suomalainen, kullankeltainen, keskitäyteläinen,
raikkaan lakkainen likööri

Kyssäkaalikeiton, juustojen sekä jälkiruoan kanssa tarjoillaan kivennäisvettä.
Teknisiä ongelmia lakkaliköörin kanssa.....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti